Despre noi

PASIUNEA Didy Kiddy s-a nascut in Sannicolau Mare, un orasel frumos si linistit din vestul Romaniei, in anul 2008. Atunci un baietel de nici doi ani isi inspira  parintii in a crea un loc, aproape de casa lui, unde sa-si poata gasi hainutele si pantofiorii de care avea nevoie. 

Didy Kiddy este un magazin de copii, care sustine PRODUCTIA ROMANEASCA. 

In anul 2008 un tatic si o mamica si-au dorit sa ofere clientilor siguranta si confortul  in fiecare lucrusor cumparat pentru pruncii lor. De atunci credem in relatii de prietenie pe termen lung, in povesti cu zane, printi si unicorni, in iubire si speranta. Ne dorim clienti fericiti si multumiti cu achizitiile facute la noi. Oferim clientilor sprijinul neconditionat, cu toata dragostea si pasiunea noastra pentru frumos si copii. 

Didy Kiddy este un loc care cuprinde intreg univesul copiilor si reuneste toata atentia, necesara cresterii si dezvoltarii micutilor nostri. De aceea colaboram  cu cei mai renumiti producatori ai articolelor pentru copii din Romania, care acorda o mare importanta calitatii produselor pe care le confectioneaza cu pasiune, in atelierele lor.

Despre noi

Alegem intotdeauna hainute din fibre naturale de bumbac, vascoza, in si pielea naturala din care sunt confectionati pantofiorii. Incaltamintea din piele pe care o comercializam este produsa exclusiv in Romania si are sustinere pentru glezna, prevenind mersul inclinat lateral si formarea piciorului plat.

Despre noi

Avem si incaltaminte pentru copii din bumbac, de interior, pentru acasa, la joaca, la gradinita sau la scoala.  Poate fi folosita si in exterior la joaca in anotimpurie calde. Pantofii au talpa anatomica, flexibila, sustinere glezna .Previn umezeala si lasa piciorul uscat si aerisit.

Atat pantofii din piele cat si cei din bumbac asigura pozitia corecta si confortul necesar picioruselor copiilor

Va suntem  alaturi in aceasta frumoasa experienta de parinti !

Daca vrei sa vorbesti noi, te asteptam  la telefon 0733 018107 sau 0720 571711.