Da, suntem atenti si responsabili cand vine vorba de copiii nostri dar in primul rand suntem responsabili atunci cand oferim copiilor vostri, lumea noastra.

Ne-am dorit inca de la inceput, un magazin de copii  pentru parinti responsabili. Ne-am dorit langa noi parinti care inteleg aceasta responsabilitate pentru micutii care le impodobesc viata cu atatea surprize placute, iubire neconditionata si veselie continua.

Copiii sunt dependenti de atentia noastra, de timpul nostru, de dragostea si rabdarea noastra dar si de responsabilitatea noastra. Atunci cand alegem lucrurile pentru copii, suntem intotdeauna extrem de responsabili: cand le pregatim masa, apa la baie sau patul la culcare. Cand le alegem hainutele, pantofiorii, jucariile si toate obiectele de care ei au nevoie, suntem la fel de resposabili.

De aceea noi incercam de 10 ani sa va oferim preturi accesibile, echitabile si competitive pentru toate cele necesare copiilor vostri, cu o FOARTE MARE RESPONSABILITATE.

Partenerii nostril aleg cu grija materialele din care produc articolele pentru copii. Pun mult suflet si pasiune in fiecare hainuta si in fiecare pereche de pantofi creata. Garantia oferita certifica responsabilitatea lor.

Hainele, pantofii, accesoriile şi toate obiectele pentru copii sunt produse in proportie de 80% in Romania iar unele colectii sunt importate din UE, de la producatori care acorda o mare importanta sanatatii si naturii. Noi ii urmarim de-a lungul procesului de fabricatie: de unde achizitioneaza materialele, daca folosesc fibre naturale, ce fel de talpi pun la pantofi sau ce fel de cusaturi realizeaza. Asteptarile noastre din partea furnizorilor nostri sunt foarte inalte.

SCOPUL nostru final este ca voi, clientii nostri, sa va imbracati copiii cu constiinta curata, intotdeauna multumiti de alegerea facuta.

Ne dorim din suflet sa pasim impreuna in lumea copiilor acordandu-le toata grija, protectia si confortul de care au nevoie.